NOVA NESREĆA

PROMET U PREKIDU! Strašan sudar na novoj cesti Rujevica-Marčelji kod skretanja za Viškovo

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se oko 15 sati

U prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila na novoj cesti Rujevica-Marčelji kod skretanja za Viškovo sudjelovala su dva vozila.

Prema izjavama očevica, čini se kako su se frontalno sudarila dva vozila, lako dostavno vozilo i osobno vozilo, što potvrđuju i naše fotografije.

Foto: Riportal

Točni uzroci nesreće još se ne znaju, no za pretpostaviti je kako je jedno vozilo, vjerojatno zbog prevelike brzine, nekontrolirano skrenulo prema prometnom traku za vožnju u suprotnom smjeru što je dovelo do sudara s nadolazećim vozilom koje se kretalo ispravno, pripadajućim smjerom vožnje.

Foto: Riportal

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi, a ekipa hitne medicinske pomoći na mjestu događaja pružila je prvu pomoć unesrećenim osobama. Težina ozljeda unesrećenih još nam nije poznata.

Foto: Riportal

Promet je ovom dionicom nove ceste D427 neko vrijeme bio u prekidu, potom se odvijao uz regulaciju policijskih službenika. Cesta je nešto iza 16 sati u potpunosti otvorena za promet.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavili su očevid nakon čega će se znati više o točnim uzrocima nesreće.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari