Prometna nesreća na Kukuljanovu! Netko je prekršio pravilo prednosti prolaza…

Foto: Riječanin

Danas kasno poslijepodne na području Industrijske zone Kukuljanovo dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila

Prema prvim saznanjima s mjesta nesreće, u ovom događaju na svu sreću nije bilo teže ozlijeđenih osoba, no materijalan šteta je poveća i može se cijeniti na oko 50 tisuća kuna!

Do nesreće je vrlo vjerojatno došlo zbog – nestrpljenja jednoga od vozača, odnosno nepoštivanja pravila prednosti prolaza.

Prema poziciji vozila,  Opel je oduzeo prednost Renaultu.

Osobno vozilo marke Renault kojim je upravljao muškarac kretalo se iz smjera Bakra prema Čavlima kada mu je, blizu benzinske postaje, prednost oduzelo vozilo marke Opel kojim je upravljala mlađa vozačica, krećući se prema obližnjem trgovačkom centru na način da je skrenula ulijevo kada nije smjela, ne propustivši vozilo iz suprotnog smjera, ili je došlo do nekog tehničkog problema zbog čega se njezino vozilo našlo na putu Renaultu koji je imao prednost prolaza.

Sve okolnosti i službeno precizni uzroci nesreće bit će poznati nakon obavljenog policijskog očevida.

Ova nesreća još jedan je dokaz kako i u idealnim uvjetima za vožnju, uz samo malo popuštanje koncentracije, može doći do prometne nesreće i svih popratnih neželjenih posljedica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari