Renault riječkih tablica podletio pod šleper na riječkoj zaobilaznici!

Foto: Čitatelj

Prometna nesreća dogodila se danas kasno poslijepodne

Teška promentna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, osobno i teretno, dogodila se danas kasno poslijepodne na riječkoj zaobilaznici kod čvora Draga.

Za sada nisu posve jasne okolnosti pod kojima se dogodio sraz Renaulta riječkih registracijskih oznaka i teretnog vozila zagrebačkih registracija, više će biti poznato nakon policijskog očevida.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi koji su pomogli unesrećenima ali i osigurali mjesto sudara kako se u večernjim satima na mjestu koje i nije baš najbolje osvijetljeno ne bi dogodile i nove nsreće zbog nalijetanja drugih vozila na zaustavljeni šleper odnosno osobno vozilo.

Za sada nemamo podataka o težini ozljeda unesrećenih. Nadamo se da nema teže ozlijeđenih osoba. Na mjestu nesreće promet se odvija usporeno, uz privremenu prometnu signalizaciju pa se vozači pozivaju na povećani oprez i strpljenje u prometu.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari