UŽAS U SLAVONIJI

Roditeljima teško ozlijeđene djevojčice jednomjesečni pritvor: Majku se tereti za pet, a oca za četiri kaznena djela

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U ovom slučaju majka je prvooptužena i nju se tereti za pet kaznenih djela povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne ozljede

Roditeljima teško ozlijeđene djevojčice, za čiji se život bore u Klaićevoj bolnici, određen je jednomjesečni pritvor. Prije toga ispitani su pred Županijskim sudom u Slavonskom Brodu. Uz opširnu obranu djelomično su priznali počinjenje kaznenog djela kršenja prava djeteta, potvrdila je u subotu nakon ispitivanja županijska državna odvjetnica Mirela Šmital.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U ovom slučaju majka je prvooptužena i nju se tereti za pet kaznenih djela povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne ozljede, donosi Net.hr.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Oca državno odvjetništvo tereti za četiri kaznena djela teške povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne ozljede.

Više u VIDEOPRILOGU:

Grubo zanemarili svoju dužnost

Roditelji su danas u 14 sati privedeni kod suca istrage. Policija je roditelje teško ozlijeđene djevojčice iz Nove Gradiške sinoć predala pritvorskom nadzorniku jer su, uz ostalo, utvrdili da je dijete zbog tjelesnog kažnjavanja zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Brodsko-posavska policija izvijestila je u petak da su dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari