POTRAGA ZA NESTALIM MLADIĆEM

RTL-ov reporter iz Beograda javlja: ‘Ronioci pretražuju Savu. Stigli su i forenzičari’

RTL

Iz srbijanske policije zasad još nitko nije izašao sa službenim izjavama, no vjeruje se kako sklapaju mozaik

Potraga za nestalim Splićaninom Matejom Perišem u Beogradu i dalje traje.

Iz srbijanske policije zasad još nitko nije izašao sa službenim izjavama, no vjeruje se kako sklapaju mozaik u cijeloj priči, te kako bi tijekom današnjeg dana mogli imati više informacija o slučaju koji potresa regiju.

Photo: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Reporter RTL-a Boris Mišević nalazi se u Beogradu. Javlja kako pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije upravo pretražuju područje Beograd na vodi ispred restorana “Savanova”.

“To je nekih 300 metara uzvodno od kluba ‘Gotik’ odakle se Periš udaljio. Dakle, ronioci pretražuju mjesto koje se vidjelo na jednoj od objavljenih snimki nadzornih kamera, a koja prikazuje da je ondje netko plivao sporne noći.

Na mjesto događaja su stigli i forenzičari.

RTL

“Na obali izuzimaju tragove, a s drveta su izuzeli, najvjerojatnije nešto što bi moglo biti dokaz ili povezano sa slučajem jer su to pohranili”, javlja reporter.

“Otac nestalog mladića je poručio da policija provjerava ‘puteve’ do koje su ih doveli dosadašnji rezultati istrage. Policija zasad ne daje nikakve službene informacije”, javlja Mišević.

Photo: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Podsjetimo, peti dan traje velika potraga za Splićaninom Matejom Perišom. Njemu se gubi svaki trag u rano jutro 31. prosinca. Prijatelji koji su se s njim zabavljali u klubu Gotik u Beogradu kažu da ga nakon 2.30 sati više nisu vidjeli, izvještava Boris Mišević za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari