STRAVA NA PAGU: Ovo je monstrum koji je bacio četvero djece s kata obiteljske kuće!

Muškarac u Pagu jutros je bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće

Od četvero malodobne djece koje je otac u četvrtak ujutro bacio s prvog kata obiteljske kuće u Pagu, dvoje je teško ozlijeđeno, a dvoje je izvan životne opasnosti, potvrdio je dr. Željko Čulina, ravnatelj Opće bolnice Zadar.

Muškarac u Pagu jutros je bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće, djeca su prevezena u zadarsku bolnicu, a lokalni mediji neslužbeno su javili da je riječ o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina. (OVDJE)

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Riječ je o 54-godišnjaku iz Virovitice koji je prije desetak godina s obitelji doselio na Pag.

Više detalja o zdravstvenom stanju djece bit će objavljeno u 12 sati, na izvanrednoj konferenciji za novinare u zadarskoj Općoj bolnici.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Policijska uprava zadarska jutros u 6,47 sati primila je dojavu da je muškarac s prvog kata obiteljske kuće u Pagu bacila svoje četvero malodobne djece u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina.

Muškarac uhićen

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć i prevezli ih u Opću bolnicu Zadar.

Muškarac u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije. Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece. U trenutku incidenta u kući je bila i njihova majka s kojom policija provodi razgovor, izvijestili su iz PU zadarske.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Ministrica Nada Murganić prilikom jutrošnjeg dolaska na sjednicu Vlade komentirala je tragediju u Pagu. “Pokušavamo dobiti sve informacije, najvažnije je sada zdravstveno stanje djece”, rekla je Murganić.

Zgranuti smo, užasno mi je žao djece, ne mogu vjerovati da se to može dogoditi djeci. Oni su na Pag došli s područja virovitičkog Centra za socijalnu skrb, napomenula je.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Susjedi u šoku

Susjedi ove obitelji koja je na Pag doselila iz Virovitice u potpunom su šoku.

“Tresem se od jutra i potpunom sam šoku. Na sam spomen se ježim. Ovo je nezamislivo. Znamo te ljude, godinama ovdje žive i uvijek su o tom ocu kružile razne priče, ali nikada nismo ni pomislili da bi bio kadar ovakvo što napraviti, kazala je jedna od susjeda koja poznaje obitelj za 24 sata.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Dodala je kako su djeca jako vezana za majku.
Vijesti.hr
Foto: PIXSELL, arhiva

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views