STRAVA NA PAGU! Muškarac s prvog kata kuće bacio četvero malodobne djece!

Djeca su potom vozilom HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar

Jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu s prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece, javlja PU Zadarska.

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Navodno su djelatnici Hitne djecu, koji su u dobo od tri, pet, sedam i osam godina, zatekli pri svijesti.

Djeca su potom vozilom HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu. Neslužbeno doznajemo kako je dvoje djece teže ozlijeđeno.

Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije. Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece, kažu iz policije.

Reagirala je i ministrica Nada Murganić koja je zgrožena slučajem s Paga. Najavila nadzor obitelji.

Prema pisanju portala Index.hr, riječ je o obitelji koja je na Pag doselila iz Slavonije. “To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je susjeda obitelji za Index.

Susjeda kaže kako je majka nakon stravičnog čina htjela krenuti prema zadarskoj bolnici gdje su smještena djeca, no policija ju je vratila. “Ona je krenula u bolnicu u Zadar prije pola sata. Htjela je ići vidjeti djecu, ali policija ju je vratila”, rekla je jedna susjeda iz iste ulice.

Otac, koji je počinio ovaj strašan čin, kažu susjedi, radi kao čuvar u kampu u Šimunima dok je majka kućanica. “Ona ima i kćer od 18 godina iz prvog braka koja je oduzeta i živi u Rijeci”, ispričala je susjeda.

“Ljudi su u šoku, samo je važno da s djecom bude sve u redu i da institucije odrade svoj posao i da izdvoje jadnu djecu iz te obitelji”, rekla je susjeda za Index.

Vijesti.hr
Foto: PIXSELL, arhiva

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari