DVOJICA SE BORE ZA ŽIVOT

Galerija | STRAVIČNA NESREĆA! Auto sletio u more, poginula dvojica mladića

Foto: Nikolina Radić

Policija otkrila detalje strašne nesreće u Zadru: Poginuli mladići starosti 20 i 17 godina

U Zadru na Liburnskoj obali sinoć oko 23:15 došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup.

Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od osam metara.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile četiri muške osobe, dvije osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su  22-godišnjak i  17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, pri velikoj brzini audi A6, prošao je policijsku patrolu koja je zaustavila drugi auto kraj pješačkog mosta u Zadru na strani Poluotoka.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Audi je preletio preko nogostupa, udario u stupiće duž rive te na kraju sletio u more na mjestu gdje je bivše trajektno pristanište.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Jedan od mladića uspio je iskočiti iz automobila prije nego što je potonuo te isplivati na površinu.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Na teren su po dojavi odmah stigli pripadnici PU zadarske te vatrogasci koji su sudjelovali u spašavanju ozlijeđenih.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Vanja Deželić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari