IMAO OPREMU ZA PENJANJE

MATULJI Građani “snimili” provalnika na krovu trgovačkog centra, policija ga zatekla na djelu!

Foto: MUP

Zahvaljujući pravodobnoj dojavi građana zatekli su ga policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela teške krađe, počinjene 3. svibnja provaljivanjem u trgovački centar na području Matulja

Zahvaljujući pravodobnoj dojavi građana zatekli su ga policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje.

Od počinitelja su oduzeti predmeti koje je koristio prilikom počinjenja kaznenog djela, odnosno alat i oprema za penjanje uz pomoć koje je provalio preko krova trgovačkog centra.

Nastala šteta cijeni se na oko 5.000 kuna za koliko je oštećena tvrtka iz Rijeke.

Također, sumnjiči se i za počinjenje dva istovrsna kaznena djela na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklih godina.

Osumnjičeni 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Dan ranije 2. svibnja, nakon dojave o provali u trgovinu u Kostreni, policijski službenici su nedaleko spomenute trgovine pronašli 42-godišnjeg hrvatskog državljanina s otuđenim predmetima u vrijednosti stotinjak kuna. Otuđeni predmeti su vraćeni tvrtki s područja Kostrene. Po završetku kriminalističkog istraživanja, kojeg su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka 42-godišnjak je prijavljen za počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari