Susjed dr. Jusupa: ‘Kucao je po vratima i tražio pomoć. Policija je često dolazila, imali su problema’

Policiju je pozvao susjed koji vidio doktora Gorana Jusupa na stepeništu kako kuca po vratima i traži pomoć

Policija od ranog jutra ‘češlja’ dom dr. Gorana Jusupa u kojem je sinoć preminula Veronika Pecolaj (26), koja je nekoliko godina radila u njegovoj ordinaciji.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Podsjetimo, sinoć oko 22.13 sati policija je dobila prijavu da je u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi. U 23.08 konstatirana je smrt. Neslužbeno, sumnja se da se za gušila komadom kruha.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Policiju je pozvao susjed koji vidio doktora Gorana Jusupa na stepeništu kako kuca po vratima i traži pomoć.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

”Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam 100% siguran. Policija je došla kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su ovdje dolazili i policija i hitna i oni su stvarno imali problema”, ispričao je za Večernji list susjed doktora Jusupa.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Očevid je objavljen, ali danas se nastavljaju istražene radnje i kroz dan će biti obavljena i obdukcija.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

”Da je riječ o nesretnom slučaju, sumnjamo na temelju dosadašnjih prikupljenih informacija, a muškarac koji je prijavio pronalazak mrtve ženske osobe i zvao hitnu pomoć na razgovoru je s policijom”, rekao je policijski izvor u Zadru za Večernji.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari