Stravična nesreća u Međimurju: Kamionom se zabio u kuću i poginuo

Hitna je brzo stigla na mjesto nesreće, no kako nisu mogli do unesrećenog, pozvali su vatrogasce i policiju

U glavnoj ulici u Murskom Središću u petak se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona čakovečkih registarskih oznaka, piše eMeđimurje.

Nesreća se dogodila kada je vozač kamiona natovarenog hranom za životinje vozeći iz smjera Slovenije, na ravnom dijelu ceste pri brzini od najviše 50 kilometara na sat, najvjerojatnije zbog neke vrste ”tjelesnog udara” sletio s ceste u dvorište i zabio se u obiteljsku kuću.

Za manje od minute Hitna medicinska pomoć stigla je na mjesto nesreće, no kako nisu mogli do unesrećenog, pozvali su vatrogasce i policiju. Na mjesto nesreće došli su gasitelji DVD Mursko Središće i JVP Čakovec koji su reznim pilama skinuli bočna vrata kamiona i iz kabine izvukli beživotno tijelo vozača.

O detaljima svoje će izvješće dati PU međimurska, a do daljnjega je zatvoren promet dijelom ceste na kojoj se obavlja očevid. Mjesto nesreće obišao je i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak.

U nesreći nitko od ukućana dijelom srušene kuće nije stradao, piše eMeđimurje.
eMeđimurje

Foto: eMeđimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari