CRNA TOČKA?

Galerija | Teška prometna nesreća kod vijadukta Anđeli na cesti Tunel Učka-čvor Matulji

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila riječkih odnosno pulskih registarskih oznaka. Jedna je osoba nažalost poginula

Na brzoj cesti Tunel Učka-čvor Matulji u 8.42 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila riječkih odnosno pulskih registarskih oznaka.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Prema prvim informacijama s terena, ima teško ozlijeđenih osoba, a naknadno je stigla i potvrda hitnih službi kako je jedna osoba, nažalost, poginula!

Svjedoci tvrde kako je jedno vozilo, krećući se u smjeru Rijeke, iznenada prešlo u trak za vožnju iz suprotnog smjera i frontalno se sudarilo s drugim vozilom. Spominju se zdravstveni problemi jednoga od vozača zbog kojih je možda došlo do naglog i nepredviđenog skretanja vozila u trak za vožnju iz suprotnog smjera.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Policija na mjestu nesreće obavlja očevid. Prometnica je zatvorena za promet u oba smjera i vozači se upućuju na alternativne pravce prometovanja.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Vrlo blizu mjesta nesreće i jučer se dogodila teška prometna nesreća.

I jučer se blizu vijadukta Anđeli dogodila prometna nesreća zbog koje se stvorio poduži red vozila na cesti (Foto: Facebook/M.M/Problemi u prometu Rijeka i okolica)

“Dosta brza i relativno pregledna prometnica mnoge vozače “navuče” na pretjecanje i na onim mjestima gdje je to izričito zabranjeno prometnom signalizacijom. Zbog toga ovdje češće dolazi do prometnih nesreća”, tvrde vozači koji se češće koriste ovom prometnicom.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Facebook/J.M/Problemi u prometu Rijeka i okolica
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari