U nedjelju su se svi pitali kako je ovo moguće! Evo kako…

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica

U nedjelju prijepodne u Trpimirovoj ulici, u strogom centru Rijeke, dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća

Nakon objave naše prve vijesti o ovoj prometnoj nesreći, dok još nije bilo piznato što se točno dogodilo, mnogi građani s pravom su se pitali – “kako je ovo uopće moguće”?

(FOTO) Nesreća kod Žabice: Automobil se okrenuo u Trpimirovoj i zaustavio na nogostupu

Odgovor na to pitanje dalo je izvješće o obavljenom policijskom očevidu nesreće koje detektira i pravog krivca za nesreću koja je umalo završila tragedijom, da se kojim slučajem vozilo marke Mazda, koje nije uzročnik nesreće, nakon sudara s drugim vozilom odbilo u nekoga od pješaka ili građana koji su čekali autobus na autobusnoj stanici.

Foto: Riječanin

Policija je naime utvrdila da je krivac za nesreću 64-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel.

On ju 10 sati, krećući se odvojkom Jadranskog trga u Rijeci, dolaskom na raskrižje navedenog Trga sa Zadarskom i Trpimirovom ulicom, nije stao na znak crvenog svjetla na semaforu te je ulaskom u raskrižje oduzeo prednost osobnom vozilu marke Mazda kojim je upravljao 74-godišnji vozač.

Uslijed udara vozilo Mazda se zanijelo udesno, popelo na podignuti ivičnjak i udarilo u prometni znak i metalni stup javne rasvjete.

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala šteta cijeni se na dvadesetak tisuća kuna.

Zbog prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama (prolazak kroz crveno svjetlo), 64-godišnjem vozaču Opela je izdan prekršajni nalog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari