VELIKA NEUGODNOST ZA VOZAČA

U strogom centru Rijeke izbušene gume na VW Up; Za informaciju o počinitelju nude novčanu nagradu!

Foto: Facebook/V.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Informacija o velikoj neugodnosti za vlasnika VW Up-a pojavila se večeras u Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica

“Danas između 15 i 20 sati probušene su 3 gume na vozilu VW Up na adresi Petra Kružića 5 (na ulazu u Trsatske stube), za bilo kakvu informaciju o počinitelju nudimo novčanu naknadu”, glasi poruka članice Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica, objavljena večeras.

Pomalo je čudno da se ovako nešto dogodilo u najstrožem središtu grada tijekom dana i večeri kada se tim dijelom grada kreće velik broj građana. Nekome je vozilo iz nama nepoznatih razloga očito jako smetalo, a nezadovoljnik nije prezao od toga da vlasniku vozila pričini ne samo neugodnost nego i veliku materijalnu štetu.

Na mjesto događaja pozvana je i policija. Vlasnik vozila nada se da će uspjeti ući u trag počinitelju/počiniteljima, no nije se oslonio samo na to nego je putem javne objave na društvenoj mreži ponudio i novčanu nagradu za bilo kakvu vrijednu informaciju o onome tko je učinio masakr nad gumama VW Up-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari