Uginuo vatrogasni pas Rex kojeg su brutalno pretukli provalnici

Iako je bio teško ozlijeđen, za Rexa su prve prognoze bile optimistične

Rex, potražni pas karlovačkih vatrogasaca, koji je brutalno pretučen prilikom provale, uginuo je jutros od posljedica ozljeda.

Napadači su Rexu zadali snažan udarac metalnom šipkom ili pajserom i to samo zato što ih je prepao kada su ušli u dvorište. Zadobio je potres mozga, te ozljede oka i čeljusti.

“Na žalost Rexi nije izdržao, unatoč dobrim prognozama imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci”, objavio je Dejan Ranitović, Rexov vlasnik. Vatrogasci su ostali bez vjernog suputnika i člana obitelji.

”To nam je naš najmlađi član, takoreći, koji radi sad već godinu dana. Zbilja je fenomenalan”, rekao je za Rexa Dražen Petrić, zapovjednik DVD Karlovac.

R.I.P. Rex.

“Nadam se da će ubojice osuditi na pravu kaznu, iako bi im izdržavanje zatvorske kazne bilo preblago za ovo šta su učinili jadnom nevinom stvorenju!”, jedan je od komentara ispod objave o smrti Rexa.
Vijesti.hr
Foto: Dejan Ranitović/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari