Strašno! Nogometni sudac iz Rijeke, Ivan Bebek pretučen ispred noćnog kluba u Sinju, redar kluba izboden nožem

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometnih sudaca Ivana Bebeka sinoć je u Sinju u disko klubu napalo nekoliko osoba, verbalno, a kasnije i fizički na parkingu ispred kluba.

Bebeku su prišli kada je napuštao disko i hodao prema automobilu. Pao je na pod, a napadači su pobjegli, prenosi portal Index.hr

Kako doznajemo, Ivan Bebek je nakon dobacivanja u klubu i verbalnih uvreda zatražio pomoć zaštitara. Tražio je da pripaze na njega i društvo, a nakon što je zaštitar stao pokraj njih, dobacivanja su prestala.

Međutim, verbalni napadi na Bebeka nastavili su se kada je nogometni sudac izašao na parking ispred kluba. Tada mu je nekoliko osoba prišlo u neposrednu blizinu, vrijeđajući ga. Kako  doznajemo, tada je došlo do fizičkog napada na suca iz Rijeke. Zaštitar koji ga je pratio zastao je i nastala je gužva, a Bebeka su napadači udarili s leđa. Nekoliko puta udarili su ga dok je bio na podu te pobjegli.

Bebek je sinoć sudio utakmicu Lokomotive i Hajduka na Poljudu. U Sinju je 42-godišnji sudac bio s društvom na proslavi. Nakon što se dovukao do automobila, vratio se kući u Rijeku.

Redar noćnog kluba u Sinju tijekom noći izboden je od strane 18-godišnjaka, a neslužbeno doznajemo da se taj događaj dovodi u vezu i s napadom ispred kluba.

Bebek trenutno nije dostupan za razgovor, a doznajemo da je tijekom dana prijavio napad. Oko 15 sat za Index je to potvrdila i glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

“Sinoć nije zatražena policijska intervencija ispred niti jednog noćnog kluba zbog narušavanja javnog reda i mira, ali jutros smo zaprimili obavijest o događaju i odmah započeli istragu. Ne možemo reći točno što se dogodilo dok se ne obave razgovori, počevši s oštećenim”, kazala je Lolić za Index.

VIDEO DANA: