(FOTO, VIDEO) DETALJI JEZIVOG ZLOČINA NA ZAMETU: ‘Počela sam jesti kad sam čula taj jauk…’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Kobni spor oko prilaznog puta završio je ubojstvom

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Nesretna Milka Grivičić (55) došla je posjetiti svoju majku, a višegodišnji spor oko prilaznog puta Džemal Merdanović (72) odlučio je okončati na najkrvaviji način – ubojstvom jadne žene.

Dugogodišnji spor između prvih susjeda oko prilaznog puta i poremećeni međususjedski odnosi nalaze se, po svemu sudeći, u pozadini jezivog zločina što se jučer poslijepodne dogodio na Gornjem Zametu, na adresi Stari put 13a. Hladnim oružjem ubijena je Milka Grivičić (55), a neslužbena saznanja kazuju da je za zločin osumnjičen njen prvi susjed Džemal Merdanović (72), koji je odmah nakon događaj priveden, piše Novi list.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Neslužbeno se saznaje da je Milka Grivičić smrtno ranjena nožem pred svojoj kućom, na prilaznom putu, koji vodi i do ulaznog praga kuće njenih prvih susjeda, Merdanovića. Upućeni u slučaj navode da je žrtva zadobila više uboda nožem.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Čula sam samo jauk. Ništa drugo nisam čula, a ni vidjela. Kći me dovezla kući nakon pregleda u bolnici, baš sam počela objedovati kada sam čula taj jauk, pisak. Izašla sam na balkon, vrlo brzo su stigli policija i Hitna pomoć. Tek malo kasnije sam saznala što se zapravo dogodilo. To je strašno! Milka, Milkica kako smo je zvali, radila je u Plodinama na Viškovu. Na Viškovu joj je, zapravo, koliko ja znam, i bila adresa stanovanja, a tu joj je živjela majka Anka i dvije kćeri. Ne mogu vjerovati da više nema Milkice, išla je u školu s mojom kćeri. Ubio ju je prvi susjed Džemal, kojeg više zovemo Đemo. Između dvije obitelji postoji dugogodišnji spor oko prilaznog puta, o tom slučaju pisao je i vaš list. Prolaz je zajednički, no Đemo ga svojata”, rekla je jedna od susjeda.

I Đemina supruga Slavica Merdanović završila je lani u zatvoru jer je prijetila i krampom napala Milkinu majku Anku.

Na početku tog prilaznog puta je kapija, a kada se ona otvori putem se stiže do kuće obitelji Merdanović i kuće Milke Grivičić, odnosno njene majke Anke Jakovljević. Merdanović je inače svojatao put, zabranjivao im prolaz njime do njihovog dvorišta – objašnjava nam druga susjeda, koja je također željela ostati anonimna, kao manje-više svi susjedi s kojima smo razgovarali. »Koliko ja znam, prijetnji od strane obitelji Merdanović bilo je koliko hoćete«, naglasila je.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nisam, nažalost, ništa čula, ni vidjela kritične trenutke kada je Milka napadnuta i ubijena. Da jesam, trčala bih prema njima, pokušala spriječiti da to tako završi. Uvjerena sam da ju je Đemo sačekao, da se to dogodilo jer se nije nadala nečem takvom – konstatirala je pak treća susjeda, piše Novi list.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari