(FOTO & VIDEO) DRAMA NA ŠKOLJIĆU: Mnogobrojni pripadnici interventnih službi spašavali „osobu kojoj je pozlilo“

Na križanju ulica Ivana Grohovca, Školjić i Vodovodne, na željezničkom nadvožnjaku, danas poslijepodne odvijala se „filmska“ akcija spašavanja

Iako su pripadnici interventnih službi koje smo zatekli usred akcije spašavanja bili „zakopčani do grla“ i tek nam kratko priopćili kako je „osobi pozlilo blizu željezničke pruge“, bilo je jasno da je u tijeku opsežna akcija spašavanja.

Policija, vatrogasci, ekipa hitne medicinske pomoći ali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Rijeka bili su angažirani na zadatku gdje je osobu očito trebalo izvući s ne baš pristupačne pozicije.

Policija je u 16.55 sati dobila dojavu od stanarke čiji prozor gleda na prugu kako na pruzi leži osoba. Po dolasku na rečeno mjesto policija je zatekla mlađu mušku osobu u stanju koje je zahtijevalo prisutnost ekipe hitne medicinske pomoći, a zbog nepristupačnog terena pozvani su i vatrogasci od nosno ekipa riječkog HGSS-a.

Zasad je nepoznato zašto je i s kojim namjerama mladić boravio na željezničkoj pruzi, i to u dijelu gdje je bilo jako teško doći do njega.

No kako smo ipak nakraju uspjeli čuli, incident nasreću nije završio tragičnim ishodom.

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/1887312304918209/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views