NESREĆA NA GROBNIČKOJ CESTI: Automobil se prevrnuo na krov, očevid u tijeku

Foto: Riječanin

Još nisu poznati točni uzroci nesreće, no moglo bi lako biti da su loši vremenski uvjeti – bura odnosno mokar, „ledeni“ kolnik – pridonijeli ovoj nezgodi u prometu

Prema prvim informacijama „s terena“ nema teže ozlijeđemoh osoba u prometnoj nesreći koja se dogodila danas iza podneva na Grobničkoj cesti, od Orehovice u smjeru Rijeke.

Posljedica svega je da je jedno osobno vozilo završilo na prometnici prevrnuto na krov, no zasad nisu poznati detalji kako je točno do nesreće i došlo odnosno je li u događaju sudjelovalo još neko vozilo.

Još nisu poznati točni uzroci nesreće, no moglo bi lako biti da su loši vremenski uvjeti – bura odnosno mokar, „ledeni“ kolnik – pridonijeli ovoj nezgodi u prometu. Točne uzroke utvrditi će policija nakon obavljenog očevida.

Foto: Riječanin

Promet Grobničkom cestom koja povezuje središte Rijeke s Orehovicom zbog nesreće teče otežano i usporeno uz privremenu regulaciju, stoga se vozači pozivaju na pojačanu pažnju i oprez.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari