(FOTO, VIDEO) Napadač iz Viškova na sud doveden s lisicama i lancem

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Muškarac je nakon ročišta vraćen u pritvor. Sutra u podne održat će se novo ročište

 

Pogledajte VIDEO IZNAD!

26-godišnjak koji se prije nekoliko dana sukobio ispred noćnog kluba u Viškovu s 19-godišnjakinjom i nanio joj je lakše ozljede (OVDJE) danas se ponovno pojavio pred sucem Prekršajnog suda u Rijeci, no odluku sudac još nije donio jer će sutra u podne održati novo ročište pa je muškarac vraćen u pritvor.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičenog su pravosudni policajci na sud doveli s lisicama na rukama i nogama povezanima lancima. Vrata suda su bila zaključana pa su policajci i muškarac pred ulazom čekali najmanje pet minuta.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svjedočila napadnuta djevojka

Danas je svjedočila 19-godišnjakinja koja je u napadu muškarca lakše ozlijeđena i njezina prijateljica, dok redar iz klubu pred kojim se sukob dogodio, kao ni dvije maloljetnice nisu došle na svjedočenje.

Dolazak svjedoka na sasluŠanje. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Sutra na ročištu u podne trebao bi svjedočiti redar, dvije maloljetnice i još jedan novi svjedok. Jučer je sudac Prekršajnog suda Željko Kurjega kazao da muškarac poriče djelo koje mu se stavlja na teret.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Službeno, tereti ga se za naročito drsko i nepristojno ponašanje prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, od kojih je jednu vrijeđao, naguravao i lakše ozlijedio pa je završila na hitnom traktu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Pregledali smo, odnosno opservirali. Napravili smo CT mozga koji je isključio težu ozljedu glave. Otpuštena je doma s preporukom mirovanja i daljnje kontrole kod svog liječnika obiteljske medicine. Po nalazima koje imamo, nije bilo nikakvih ogrebotina ni hematoma po tijelu”, kazala je jučer Pia Cvijanović, liječnica specijalizantica Hitnog trakta Sušak.

Maja Brkljača, Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari