Napadač iz Viškova pred sucem: ‘Istina je da sam ošamario djevojku, ali nisam joj lupao glavom o asfalt’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na jučerašnjem ročištu iskaz je dala napadnuta djevojka, ali i njen napadač

Šime L. (26) koji je osumnjičen za verbalni i fizički napad na djevojku pred noćnim klubom u Viškovu, i dalje ostaje u pritvoru. Presuda još nije donesena, a trebala bi mu biti izrečena na današnjoj raspravi.

Jučer je održano ročište gdje je iskaz dala napadnuta djevojka, ali i njen napadač.

Novi list neslužbeno doznaje da je okrivljeni Šime L. tijekom iznošenja svoje obrane, potvrdio da je došlo do svađe, kako je možda izrekao koju riječ previše, a priznao je i da je ošamario djevojku. No, pred sucem prekršajnog suda je kazao da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan, a odbacio je tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo.

Dolazak svjedoka na saslušanje vezano uz incident pred noćnim klubom u Viškovu.
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Branio se i istaknuo kako je u slučaju bio značajan udio alkohola, da su svi pili, te da su u incidentu “drugi skočili” na njega.

“Danas bi trebali biti ispitani još neki svjedoci, radi rasvjetljavanja okolnosti događaja” kazao je odvjetnik za Novi list.

Iako se u medijima pisalo da je 26-godišnjak udarao glavom djevojke o asfalt, službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, “udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup”.

Policija ga tereti za remećenje javnog reda i mira u noćnom klubu, te za drsko i nepristojno ponašanje prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, a pri tom je jednu od njih, 19-godišnjakinju, lakše ozlijedio.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari