(FOTO & VIDEO) NEVJEROJATNO! U Srdočima pronađeno mumificirano tijelo u stanu koji je izgorio prije deset dana

Foto: Riječanin

Još nije poznato je li tijelo kojim (nevjerojatnim) slučajem ostalo u stanu još od požara 22. rujna. Tijelo je “mumificiranim” okarakterizirala policija, no konačan sud o stanju tijela dat će obdukcija. Epilog slučaja saznajte OVDJE

Jučer je tijekom obavljanja radova na čišćenju stana u Ulici Tina Ujevića u Rijeci, u kojem je 22. rujna izbio požar (OVDJE), od strane tvrtke ovlaštene za upravljanje zgradama zatečeno “mumificirano tijelo za sada neidentificirane osobe”, kako je ovo neugodno otkriće okvalificirala riječka policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima PU primorsko-goranske u sjedištu provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Zasad nije poznato je li tijelo kojim (nevjerojatnim) slučajem ostalo u stanu još od požara 22. rujna, iako su kroz stan tada prošli i vatrogasci i policijski službenici i protupožarni inspektori. Tijelo je “mumificiranim” okarakterizirala policija, no konačan sud o stanju tijela dat će obdukcija.

Više informacija bit će poznato po okončanju policijske istrage.

OVDJE pogledajte današnje fotografije opožarenog stana!

OVDJE pogledajte epilog cijeloga slučaja!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari