(FOTO, VIDEO) PEHLIN Pogledajte kako požarište izgleda danas ujutro

Foto: Riječanin

U požaru koji je izbio jučer poslijepodne jedna kuća je u potpunosti izgorjela dok su riječki vatrogasci brzom intervencijom spriječili širenje vatre na okolne objekte i katastrofu većih razmjera

Danas ujutro slika požarišta otkriva sav vatreni užas koji se jučer ovdje odvijao.

(FOTO, VIDEO) Požar na Pehlinu! Vatra progutala drvenu prizemnicu, požrtvovni vatrogasci spriječili veću katastrofu

U staroj drvenoj kući namještaj, tepisi i drugo su gorjeli “kao šibica” te su pri izgaranju stvarali veliku količinu dima.

Foto: Riječanin

Kuća je izgorjela do temelja, vidljivo je i na fotografijama Maksa Kosjeka, dok su na novoj kući ispred nje oštećeni prozori i klima uređaj. Sve to treba sada rasčistiti i urediti, javlja Maks Kosjek putem svoga Facebook profila.

Foto: Maks Kosjek

Stara drvena kuća na adresi Plase 34b bila je vlasništvo obitelji Adema Prekadinija. Obitelj Prekadini sa sedmero djece je do prije par godina živjela u njoj, no u međuvremenu su ispred nje izgradili novu skromnu zidanu kuću koja još nije dovršena.

Foto: Maks Kosjek

Maks Kosjek u objavi na Facebooku napominje kako bi bilo lijepo da se iz solidarnosti pomogne obitelji Prekadini da dovrše novu kuću u kojoj sada stanuju, nešto slično kako se pomoglo i obitelji Butković na Gornjem Zametu.

Foto: Maks Kosjek
Foto: Maks Kosjek
Foto: Maks Kosjek

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari