(FOTO, VIDEO) Požar na Pehlinu! Vatra progutala drvenu prizemnicu, požrtvovni vatrogasci spriječili veću katastrofu

Foto: Riječanin

Požar je izbio nešto prije 18 sati u naselju na Pehlinu u kojemu su uglavnom kuće građene od drveta a neke i od drugih priručnih, lakozapaljivih materijala

U požaru je jedna kuća u potpunosti izgorjela dok su riječki vatrogasci brzom intervencijom spriječili širenje vatre na okolne objekte. Širenje požara bi ovaj događaj sigurno pretvorilo u katastrofu još većih razmjera!

Vatrogasci iz JVP Rijeka  su odmah po dojavi pohitali na Pehlin gdje su zatekli već rasplamsali požar. U pomoć su im pristigli i vatrogasci iz DVD-a Drenova. Vatra je izbila u jednoj prizemnici nešto prije 18 sati iz zasad nepoznatih razloga, no  širenju vatre svakako je pridonijelo suho i vjetrovito vrijeme, zbog čega se vatra brzo širila a dim je dopirao sve do Škurinja.

Nakon gašenja vatre dio vatrogasaca morat će ostati neko vrijeme na požarištu kao osiguranje, sve do trenutka kada s požarišta više neće prijetiti nikakva opasnost od sporotinjajućih ostataka.

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari