(FOTO & VIDEO) PROMETNA U CENTRU RIJEKE: Autobus udario u „clio“!

Danas rano poslijepodne u samom središtu Rijeke, u Ulici Riva došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali autobus Autotransa koji je prometovao na međugradskoj liniji i osobni automobil „renault clio“.

promet2

Kako se čulo od svjedoka na mjestu događaja, autobus je prednjim krajem udario u stražnji kraj „clia“ koji je naglo zakočio kako bi izbjegao nalet na pješaka. Pričinjena je velika materijalna šteta na osobnom vozilu. Na teren je vrlo brzo izašla prometna policija koja će službemo utvrditi prave uzroke nesreće.

promet3

Pored prometne policije ubrzo je stiglo i vozilo hitne pomoći, jer su i vozač osobnog automobila i vozačev pratitelj-kondukter u autobusu te neki putnici zbog naglog zaustavljanja autobusa zadobili ozljede.

Autobus koji je sudjelovao u nesreći nije naravno mogao nastaviti prometovanje, pa je po putnike stigao zamjenski autobus Autotransa koji je nastavio prijevoz putnika do njihova odredišta.

Materijalna šteta, kao i točne okolnosti odnosno uzroci ove nesreće utvrdit će se uviđajem. Promet tim dijelom ulice Riva neko se vrijeme odvijao otežano i usporeno.

Kako je to danas bilo u Ulici Riva iza podneva, pogledajte u pripadajućem videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari