BLIZU VIJADUKTA ANĐELI

FOTO “Za dlaku” izbjegnuta tragedija! Prikolica kamiona u jarku na cesti prema tunelu Učka

Foto: Facebook/C.J.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Nezgoda se dogodila danas ujutro na brzoj cesti Matulji-tunel Učka, blizu vijadukta Anđeli

Danas ujutro oko 7 sati na brzoj cesti Matulji-tunel Učka dogodila se nezgoda koja samo pukom srećom nije okončana tragedijom!

Prema izjavama svjedoka, u jednom trenutku na teretnom vozilu koje se kretalo uzbrdo, u smjeru tunela Učka, blizu vijadukta Anđeli, otkačila se prikolica te se počela nekontrolirano kretati prometnicom da bi napokon završila u jarku uz cestu.

Foto: Facebook/E.E./Problemi u prometu Rijeka i okolica

U ovoj nezgodi bilo je i puno sreće jer se u tim trenucima iza teretnog vozila nije nalazilo drugo vozilo, a vozila iz suprotnog smjera na vrijeme su usporila svoje kretanje.

Na mjesto nesreće brzo su stigli djelatnici hitnih službi. Policijski službenici regulirali su promet tako da većih gužvi nije bilo.

Zanimljivo, ističu i članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica, sve se dogodilo blizu vijadukta Anđeli kojeg vozači koji često prolaze ovom cestom odavno zovu “crnom točkom” zbog velikog broja prometnih nesreća i nezgoda koje se događaju upravo na toj dionici ceste Matulji-tunel Učka.

Foto: Facebook/C.J.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari