BRAT UBIO BRATA I MALOLJETNIKA

Fotografije horora u Pločama: Ovo su kalašnjikov i auto ubojice koje je koristio u krvavom pohodu

Foto. Dubrovački dnevnik (dubrovackidnevnik.net.hr)

Muškarac je ubio brata i maloljetnika, a ubrzo nakon toga je uhićen

Jutros oko 8 sati u Pločama se dogodilo dvostruko ubojstvo. Žrtve su muškarac u srednjim godinama i maloljetnik. Ubojica je likvidirao vlastitog brata Mitra Radulovića i maloljetnika, a navodno je bio u sukobu s ocem maloljetne žrtve, neslužbeno se doznaje.

Ubojica je vrlo brzo nakon svirepih likvidacija uhićen.

Žrtve su ubijene na dvije različite lokacije iz vatrenog oružja. Prema neslužbenim informacijama, prvo je ubijen maloljetnik, a potom i brat osumnjičenog iz više hitaca. Dogodilo se to na javnom mjestu, što je izazvalo paniku očevidaca.

Maloljetna žrtva ubijena je u blizini crkve u samom centru Ploča, dok je Radulović ubijen pored svog privatnog deponija u industrijskom dijelu grada. Inače, on se bavio sekundarnim sirovinama. Osumnjičeni M.R. (isti inicijali kao i brat) je uhićen u Opuzenu, a mještani tvrde kako vjeruju da je tamo tražio još jednu osobu, vjerujući kako se radi o obitelji ubijene maloljetne osobe. No, nema službene potvrde takve informacije.

Portal Dubrovački dnevnik u posjedu je fotografije koja prikazuje vozilo u kojem je muškarac bio u svom krvavom pohodu na žrtve koje je ubio kalašnjikovom. Radi se o bijelom Yugu.

Image
Izvor: Dubrovački dnevnik
Također, Dubrovački dnevnik objavio je i fotografiju oružja, kalašnjikova kojim su ubijene dvije osobe.
Image
Izvor: Dubrovački dnevnik

Inače, braća su bili branitelji veterani, a o ubijenom Raduloviću pisao je prije nekoliko godina lokalni portal Rogotin nazvavši ga “pločanskim kraljem željeza i dobrim duhom grada”.

“Mitar Radulović, jedan je od onih ‘malih’ ljudi koji je svoje sugrađane odavno navikao da na njega mogu računati kad god im zatreba. Općepoznat je u gradu zbog posla kojim se bavi, a Pločani njegove usluge traže svakodnevno. Mitar sakuplja željezo i stari papir i zbog toga, vozeći svoja već legendarna kolica, svakoga dana propješači najmanje deset kilometara kroz gradske ulice, penje se na katove pločanskih zgrada i deponira željezo i papir u improviziranom skladištu na mjestu bivših lučkih baraka, čekajući povoljnu cijenu da bi ih prodao u Jadransirovinu. Skladište mu je trenutačno prepuno starih frižidera, kada, špakera, televizora, strojeva za pranje rublja, kompjutora, bojlera, bicikala, bačava i raznih željeznih predmeta. Zovu ga ‘Kralj željeza’, jer je potpuno očistio gradske ulice od željeznoga i sličnog otpada”, pisao je portal Rogotin prije dvije godine.

U Domovinskom ratu borio se gotovo četiri godine, Početkom rata je bio pripadnik Četvrte gardijske brigade, a nakon toga priključio se neretvanskoj 116. brigadi HV-a. Prošao je brojna bojišta od Dubrovnika do Maslenice i bezbroj puta se izlagao smrtnoj opasnosti, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari