(FOTO&VIDEO) DETALJI PLJAČKE U OPATIJI: Šokirana 22-godišnjakinja predala noćni utržak u ruke maskiranog pljačkaša

Kako smo već javili OVDJE, danas ujutro u 5.50 sati u strogom centru Opatije, u Automat klubu/casinu u prizemnom odvojku hotela Imperial na adresi Ulica Maršala Tita 124, dogodila se oružana pljačka u kojoj je maskirani i naoružani razbojnik uz prijetnje ranjavanjem otuđio cjelonoćni utržak casina – govori se o iznosu od oko 100.000 kuna.

Na nišanu, kako smo čuli, prilično odlučnog i gnjevnog razbojnika našla se 22-godišnja djelatnica automat kluba koja je u strahu za vlastiti život predala razbojniku novac, s čijim točnim iznosom policija u cilju uspješne istrage još ne izlazi u javnost. Ovom krađom oštećena je tvrtka iz Opatije specijalizirana za poslovanje s automatima za igre na sreću.

Tijekom jutra policijski djelatnici u automat klubu obavljali su istražne radnje odnosno očevid. Jedan od glavnih tragova za policiju bit će snimke nadzornih kamera koje se sada pažljivo pregledavaju, a važno je utvrditi i smjer bijega pljačkaša za kojeg se još ne zna točno je li djelovao samostalno ili je negdje vani imao pomagača u cilju bržeg bijega s poprišta zločina.

????????????????????????????????????

Kako se sve dogodilo u rani jutarnji sat, pretpostavka je da na glavnoj opatijskoj prometnici nije bilo puno prolaznika odnosno potencijalnih svjedoka ovog događaja, no policija se ipak nada da je među Opatijcima koji rano putuju na posao bilo nekoga tko je u to vrijeme vidio pljačkaša kako se udaljava s mjesta razbojništva. Određivanje smjera u kojem se zasad nepoznati počinitelj uputio bilo bi od značajne pomoći za istragu.

U automat klubu danas sasvim razumljivo nisu bili previše rapoloženi za komentar cijeloga slučaja, tek se po reagiranju svih može zaključiti kako je ipak najveća sreća da je sve prošlo bez ozlijeđenih osoba.

Foto: Borna Ćuk

????????????????????????????????????

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari