INTERPOL TRAŽI TROGODIŠNJEG DJEČAKA: Sumnja se da ga je majka odvela preko hrvatske granice

Dječak je nestao u prosincu, a njegova fotografija objavljena je na stranici Interpola uz objašnjenje gdje je posljednji puta viđen

Na stranicama Interpola nedavno je raspiasna potraga za trogodišnjim Andrijom Radunovićem, koji je posljednji puta viđen 31. prosinca 2015. u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Otad mu se gubi svaki trag, a njegova fotografija objavljena je na stranici Interpola uz objašnjenje gdje je posljednji puta viđen.

Dijete je iz mješovitog braka – majka mu je Ruskinja, a otac iz Crne Gore. Evidentirano je da je majka nakon svađe sa suprugom s dječakom s važećim dokumentima prešla granicu s Hrvatskom. Iz uprave policije nisu htjeli iznositi više detalja pozivajući se na Interpol.

Dječak ima državljanstvo Crne Gore i Rusije, visok je 1,2 metra, ima smeđe oči i plavu kosu.

“Andrija Radunović je rođen 17. prosinca 2012. godine u Pragu, u Češkoj. Otac mu je Danilo Radunović iz Crne Gore, a majka Nazmija Alina Radunović iz Rusije. Dječak ima državljanstva Crne Gore i Rusije, visok je 120 centimetara, ima smeđe oči i plavu kosu. Nestao je u Herceg Novom posljednjeg dana prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag”, objavio je Interpol koji moli za bilo kakve informacije.
Vijesti.hr
Foto: Interpol

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari