NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

Golfom “napadnut” zidić na Školjiću: U centru Rijeke sinoć prometna nesreća s neobičnim ishodom

Foto: Facebook/M.M/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Nakon prometne nesreće VW Golf završio je “nasađen” na zidić parkirališta na Školjiću pa je bila potrebna intervencija djelatnika vučne službe kako bi ga se vratilo na cestu

Jučer navečer u samom središtu Rijeke, na Školjiću, dogodila se prometna nesreća s neobičnim ishodom: vozilo VW Golf završilo je “zarobljeno” na zidiću parkirališta.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske potvrdili su nam kako je bila riječ o manjoj prometnoj nesreći u kojoj, na svu sreću, nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Neslužbeno, prema nekim izjavama svjedoka, pred pješačkim prijelazom bilo je zaustavljeno vozilo, a vozač Golfa se htijući izbjeći sudar “popeo” na- zidić.

Foto: Facebook/M.M/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Na mjesto nesreće stigla je i policija pa će se nakon objave očevida znati više o svim okolnostima i uzrocima ove neobične prometne nesreće koja je izazvala veliko zanimanje građana – kako onih koji su se zatekli na mjestu događaja, tako i komentatora na društvenim mrežama poput Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari