GUŽVA NA KRNJEVU: Zbog teške prometne nesreće promet na zapadu Rijeke znatno usporen

Foto: facebook Andrea Čizmadija

Čini se da je glavni uzročnik gužve teška prometna nesreća do koje je došlo na križanju Zvonimirove, Liburnijske i Zametske ceste

Nešto prije 21 sat na zapadu Rijeke, na predjelu Krnjeva, na križanju Zvonimirove, Liburnijske i Zametske ceste došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je prema dosad raspoloživim informacijama sudjelovao motocikl, osobno vozilo te po svemu sudeći pješakinja koja je čini se i najviše stradala.

U vrlo kratkom roku na mjesto događaja izašli su djelatnici hitnih službi, vozilo hitne medicinske pomoći stiglo je za svega nekoliko minuta, no zbog svega u prometu su se stvorile velike gužve pa prometovanje tim dijelom grada treba neko vrijeme večeras izbjegavati.

Na mjestu tragičnog događaja policijski službenici obavljaju očevid.

Gotovo istovremeno, tvrde očevici, i na Turniću je (kod ispostave Hrvatske pošte) došlo do teže prometne nesreće zbog čega se prometna situacija na zapadu grada dodatno iskomplicirala.

A ne zaboravimo, zvog radova na uređivanju kolnika sjevernog dijela Zametske ulice dio prometa ionako je preusmjeren prema Novoj cesti i dalje prema Čandekovoj, tako da su se večeras “sve sile” urotile protiv normalnog odvijanja prometa na zapadu Rijeke.

No istrpjet ćemo gužve, samo da u spomenutim prometnim nesrećama ne bude teže ozlijeđenih osoba…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari