GUŽVE I NESREĆE: Vozi se u kolonama, probleme stvaraju i nesreće poput one u tunelu Škurinje

Foto: Ilustracija

Noća oko 3.30 sati do neseće je došlo na riječkoj zaobilaznici u tunelu Škurinje, stradala je putnica na motociklu

Početak vikenda, koji će vjerojatno srušiti sve rekorde na cestama, počeo je očekivanim gužvama kojima kumuju i prometne nesreće.

Tako je noćas oko 3.30 na riječkoj zaobilaznici u tunelu Škurinje, u smjeru prema Rupi, stradala putnica na motociklu koja je prevezena vozilom hitne pomoći na hitni trakt riječkog KBC-a. Policija je obavila očevid zbog čega je promet riječkom zaobilaznicom u smjeru graničnih izlaza neko vrijeme bio otežan i usporen.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 220. kilometru između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se usporeno u koloni od osam kilometara, izvijestio je HAK.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 398. km između čvora Bisko i odmorišta Mosor u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Kolone su na: A1 pred naplatom Lučko na ulasku iz smjera čvora Jankomir (A3) oko pet kilometara, a iz smjera čvora Buzin (A3) oko 1,5 km; A1 pred naplatom Lučko na izlasku prema Zagrebu oko kilometar; A1 između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina te Karlovca i Bosiljeva 2 u smjeru mora; A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz zemlje oko šest kilometara; A4 Zagreb-Goričan, pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba oko devet km; A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke oko kilometar.

Povremeni su zastoji na: A1 između Bosiljeva 2 i tunela Sveti Rok te tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 u smjeru mora; A2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Zaprešić; A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba; A6 Rijeka-Zagreb, pred naplatom Oštrovica prema Krku; Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima.

Zbog pojačanog prometa povremeno se vozi usporeno na: A1 Zadar-Split-Ploče u oba smjera; A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora; Istarskom ipsilonu; Krčkom mostu; državnoj cesti DC1 (staroj karlovačkoj cesti) između Zagreba i Karlovca; državnoj cesti DC102 Krk-Baška-Šmrika.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views