PREKINUT PROMET

HOROR Kod čvora Stara Sušica na A6 poginule dvije osobe, kamion pregazio djelatnike HAC-a

Ilustracija/Pixsell

Prema dostupnim informacijama u prometnoj nesreći je sudjelovalo teretno vozilo

“Zbog prometne nesreće na 25.+900 km prekinut je promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova RAVNA GORA i VRBOVSKO u smjeru Zagreba”, objavio je HAK.

Prema dostupnim informacijama u prometnoj nesreći je sudjelovalo teretno vozilo.

Iz Hrvatskih autocesta su priopćili kako su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila iza 9 sati na autocesti A6 između tunela Podvugleš i Čardak u smjeru Zagreba na radnom zadatku smrtno stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta.

“Ovim putem izražavamo duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, a obiteljima naših djelatnika izražavamo sućut.

Prometna nesreća dogodila se po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Na žalost, došlo je do naleta teretnog vozila na radnike i ophodarsko vozilo koje je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.

Ovim putem apeliramo na sve korisnike da se pridržavaju postavljenih ograničenja te da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Ponavljamo da su brzina, umor i nepažnja najčešći uzroci prometnih nesreća. Mislite na svoje bližnje, ali i bližnje drugih vozača kao i radnika koji rade na održavanju autocesta. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku”, navodi se u priopćenju HAC-a.

Promet na ovom dijelu autoceste u smjeru Zagreba je u prekidu i to između čvora Ravna Gora i Vrbovsko te se preusmjerava na obilazni pravac: čvor Ravna Gora (A6) – Ž5034 – D42 – čvor Vrbovsko (A6).

U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari