OPSADA NA LEMIĆ BRDU

HOROR KOD KARLOVCA Jedna osoba ubijena, druga ranjena, napadača uhitili specijalci – pucao je iz puškomitraljeza?

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Počinitelj zločina navodno je stariji muškarac, žitelj Lemić Brda, koji je pucao iz puškomitraljeza. Njega su oko 20.25 sati uhvatili pripadnici ATJ Lučko

KA portal javlja da se večeras na Lemić Brdu kod Karlovca odvijala prava drama, te da je jedna osoba ubijena, a dvije ranjene. Ubijica je uhvaćen. Riječ je, navodno, o starijem žitelju Lemić Brda.

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Priopćenjem se oglasila i Policijska uprava karlovačka.

Policija zatekla jednu mrtvu i jednu ranjenu osobu

 “Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije”, objavila je policija.

Glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard potvrdila je da je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena, te da je počinitelj pod nadzorom policije.

‘Smračilo’ mu se i djelovao je rastrojeno

Radio Mrežnica javlja da je poznat identitet počinitelja i da je riječ o osobi s Lemić Brda, starijem muškarcu i nekadašnjem lovcu, a svjedoci kažu da je djelovao rastrojeno te je želio zapaliti i vlastitu kuću. Navodno mu se “smračilo” pred očima i odlučio je riješiti neke stare probleme i nesuglasice. Navodno je prijetio bivšim kolegama lovcima.

Navodno je pucao iz puškomitraljeza i u sumanutom pohodu ubio jednog muškarca, a dvojicu teško ranio. Pristup Hitne pomoći ovim osobama bio je onemogućen jer počinitelj nije dozvoljavao pristup. Počinitelj se predao oko 20.25 sati nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari