PREMINULA U KBC RIJEKA

Horor kod Senja! Prikolica se otkačila i smrskala auto, poginula jedna osoba

Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija

Suvozačica je preminula u KBC Sušak

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak poslije podneva na cesti između Senja i Vratnika. Poginula je mlađa ženska osoba (28).

55-godišnji vozač je upravljao hladnjačom s prikolicom i kretao se u smjeru Senj-Vratnik te se, iz za sada nepoznatog razloga, u jednom trenutku otkvačila prikolica i prešla na drugu stranu ceste.

Izravno se sudarila s osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka u kojem je bio vozač (28) i suvozačica (27).

“Jučer u 12.30 sati na dionici državne ceste broj 23, u mjestu Senjska Draga, kada je 55-godišnjak iz Zadra upravljao skupom vozila zadarskih registracijskih oznaka, iz smjera Senja u smjeru Vratnika, i iz za sada nepoznatog razloga dolazi do odvajanja priključnog vozila koje prelazi na suprotnu prometnu traku i udara u lijevu bočnu stranu osobnog automobila slovenske nacionalne oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji slovenski državljanin.

Uslijed zadobivenih ozljeda 27-godišnja putnica u osobnom automobilu je preminula u KBC Sušak, dok je vozač osobnog automobila teško ozlijeđen i zadržan na liječenju”, izvijestila je policija.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari