CESTA NA ZLU GLASU

Prometna nesreća na Škurinjskoj cesti, promet u prekidu!

Foto: Facebook/C.T./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se danas nešto prije 11 sati

Na području Tibljaša, odnosno Škurinjskoj cesti, danas nešto prije 11 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala, prema našim prvim saznanjima, dva vozila, premda do službenog pravorijeka nije isključeno da je bilo i drugačije, jer nerijetko neke sudare prouzroči treće vozilo.

Iz zasad neutvrđenih razloga došlo je do sudara osobnog vozila marke Honda i dostavnog vozila marke Citroen. U ovome trenutku nemamo podataka o eventualno teže ozlijeđenim osobama u nesreći o kojoj su prvi dojavili članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Zbog ove nesreće promet Škurinjskom cestom i Tibljaškom cestom je neko vrijeme bio u prekidu, zbog čega su se stvorile velike gužve u promet u pravcu Tibljaši – Rijeka odnosno Rijeka-Tibljaši.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid nakon čega će se znati više i o svim okolnostima odnosno uzrocima nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari