TEŠKA PROMETNA NESREĆA

‘Horor’ kod Vrata Jadrana: Volkswagen u potpunosti smrskan, video prikazuje svu silinu udara!

Prometna nesreća dogodila se u ranim poslijepodnevnim satima. Teretno vozilo je naletjelo na kolonu vozila

Danas rano poslijepodne, oko 12.55 sati, dogodila se prometna nesreća između čvora Diračje i čvora Matulji kod Vrata Jadrana u smjeru GP Rupa.

Prema dosadašnjim saznanjima policije -. ispitivanja su još u tijeku – do prometne nesreće došlo je na način da je 25-godišnji vozač teretnog vozila naletio na kolonu vozila. Teretno vozilo marke MAN zagrebačkih registracijskih oznaka udarilo je u Volkswagen Golf koji je potom udario u vozilo ispred sebe. Ukupno su na ovaj način oštećena tri osobna vozila.

Medicinsku pomoć zatražila je jedna osoba te je prevezena na hitni trakt riječkog KBC-a, potvrdili su nam iz policije. Za sada nije poznato je li medicinsku pomoć zatražio još netko od sudionika nesreće.

Fotografije i video koji nam je čitatelj poslao s mjesta nesreće prikazuju sav užas sudara. Najviše je oštećeno osobno vozilo marke Volkswagen. Vozilo je gotovo u potpunosti smrskano i jedva je prepoznatljivo.

Policijska ispitivanja i utvrđivanje svih okolnosti ove nesreće su još u tijeku tako da se ne može sa sigurnošću reći što je dovelo do toga da vozač teretnog vozila naleti na kolonu vozila ispred sebe. No svakako treba još jednom upozoriti sve vozače, pogotovo one mlađe koji upravljaju teškim vozilima, na potrebu za povećanim oprezom i pažnjom u vožnji.

A sve sudionike u prometu još jednom pozivamo – naoružajte se strpljenjem i vozite oprezno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari