ZAVRŠEN OČEVID

Kvar na elektroinstalacijama prouzrokovao je požar na Malom Lošinju

F

Uzrok požara je tehničke naravi, a šteta će biti utvrđena naknadno

U ponedjeljak, 4. srpnja uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“  završen je je očevid požara, koji je izbio u večernjim satima 1. srpnja u skladištu trgovine bijelom tehnikom u Malom Lošinju.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a u gašenju su sudjelovali vatrogasci iz Malog Lošinja i Cresa, koji su  požar lokalizirali  iste večeri oko 22.30 sati, priopćila nam je policija.

Provedenim očevidom, u kojem su osim vještaka iz Centra „Ivan Vučetić“ sudjelovali i policijski službenici Odjela očevida ove policijske uprave i protupožarni inspektor,  utvrđen je tehnički uzrok požara, odnosno kvar na elektroinstalacijama.

VIDEO DANA:

Uslijed požara oštećeni su razni električni uređaji kao i krov skladišta, dok je unutrašnjost skladišta  zacrnjena. Osim toga,  zabilježena su i oštećenja na uređajima u prodajnom prostoru trgovine te na pojedinim dijelovima susjednog poslovnog prostora.

Požarom su oštećene dvije tvrtke, a točan iznos sveukupne materijalne štete za koju se procjenjuje da je znatna,  bit će utvrđen naknadno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari