U NOVSKOJ

HOROR Muškarac ubio suprugu u njenom butiku, pobjegao, a onda si oduzeo život

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U njezin butik su odmah stigli policajci i Hitna pomoć, ali ženi ipak nije bilo spasa.

Danas malo prije 8 sati dogodilo se ubojstvo u Novskoj u jednome butiku. Muškarac (54) ubio je 39-godišnju suprugu nakon čega je pobjegao, doznaje Jutarnji list.

Za muškarcem je trajala policijska potraga, no prije nego što su ga uspjeli uhititi i sebi je oduzeo život. Policajci su ga pronašli mrtvog, javlja Index koji dodaje kako je supruzi nanio više ubodnih rana.

O stravičnom zločinu se kratkim priopćenjem oglasila i policija.

“U jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu da je butiku u Novskoj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Sumnja se na nasilnu smrt. Očevid je u tijeku, kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Sisku u suradnji s policijom”, poručili su iz policije.

Prije 20 dana ga je prijavila policiji, dobio je zabranu prilaska, ali…

Jutarnji list navodi kako su u njezin butik odmah stigli policajci i Hitna pomoć, ali ženi ipak nije bilo spasa. No, ovome je hororu prethodio niz prethodnih bračnih razmirica.

Prije 20-ak dana ga je supruga prijavila za nametljivo ponašanje. Policija je uredno postupala po toj intervenciji te po dovršetku istraživanja osumnjičenog 54-godišnjaka predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku. Zatim je odveden na ispitivanje na sisačko tužiteljstvo koje ga je pustilo uz mjere opreza, odnosno, zabranu prilaska na 50 metara žrtvi kao i zabranu kontaktiranja s njom. Čini se kako te mjere nisu bile nikakva zaštita.

Drugi slučaj u tjedan dana

Podsjetimo, i prošli tjedan je u okolici Gospića 36-godišnji muškarac u kući nožem napao svoju suprugu i njezinog prijatelja. I on je ranije bio uhićen i prijavljen za oduzimanje slobode i prijetnju te se supruzi nije smio približiti na 50 metara što ga nije spriječilo, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari