OBITELJSKI POSAO

Ima li kraja? Majka uhićenog Škugora 2021. registrirala tvrtku za prodaju plina

Foto: Šibenik News

U Sudskom registru te tvrtke 2021. se pojavljuju nove evidencijske djelatnosti, između ostalog i trgovina plinom

Nakon što smo danas objavili da roditelji Damira Škugora, otac Dane i majka Rada imaju napravljen i svoj spomenik, odnosno ploču u dvorištu crkve sa svojim imenima, sve se više istražuju njihove prošlosti prije nego je umirovljenik postao bogataš.

Naime, majka uhićenog Damira, na početku je svog radnog vijeka bila trgovkinja, a potom i poslovođa u prehrani, no nakon što je propala firma Šibenka, okrenula se poduzetništvu.

Najviše je uživala u prodaji pozamanterije, pisao je u svibnju Šibenik News o supruzi najpoznatijeg umirovljenika danas.

Rada Škugor sada se bavi prodajom pribora za šivanje te je članica uprave u svojoj tvrtki 3 D-COMPANY. Tvrtka je osnovana 1995. godine, a u Sudskom registru je naveden niz djelatnosti – od poljoprivrede i trgovine, do ugostiteljstva i turizma, pisalo se.

No, jedna se stvar promijenila s prvim siječnjem 2021. godine. U Sudskom registru tetvrtke se pojavljuju nove evidencijske djelatnosti. Tako se među njima može pronaći proizvodnja i skladištenje energije, trgovina energijom, organiziranje tržišta energijom, trgovina i opskrba električnom i toplinskom energijom i slično.

Ono najbitnije, je da se među djelatnostima ističe i trgovina plinom, ali i trgovina na veliko ukapljenim naftnim plinom te na malo ukapljenim naftnim plinom. Tu je i opskrba plinom.

Prema dostupnim podacima tvrtka je 2020. i 2021. godine poslovala s gubitkom od nekoliko desetaka tisuća kuna. To je bitno lošiji rezultat od ranijih godina kada je bruto dobit tvrtke bila u plusu.

O Radi se inače pisalo kao trgovkinji koja ima vjerne kupce, no s druge strane jedan je čitatelj ŠibenikIN-a rekao upravo suprotno.

“Predviđam da će u nedjelju u 11 na misu doći rekordan broj ljudi. Pola njih samo da vide hoće li i Rada imati obraza doći”, poručuje te dodao da je zbog “lizanja oltara cijela obitelj se visoko uzdigla.”

“Sad su na tome da ih barem pola mjesta mrzi. Ostali za to još nemaju hrabrosti”, rekao je čitatelj.

Podsjetimo u aferi INA-e sve se saznalo tako što je jednom djelatniku banke bilo sumnjivo što jedan umirovljenik ima više stotina milijuna kuna na računu, prenosi RTL.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views