TRENUCI UŽASA

HOROR! ‘Procurila’ snimka ubojstva žene u centru Rijeke; Ubojica nesretnoj žrtvi 17 puta skočio na glavu

Screenshot video

Riportal je u posjedu snimke koja se od kasnog poslijepodneva širi društvenim mrežama. Nećemo ju objaviti

Snimku s nadzorne kamere kafića Pin od nedjelje 6. veljače 2002 u 14.40 jedna osoba gleda na svome mobitelu, a taj prizor je druga osoba snimila svojim mobitelom, možda i bez znanja osobe koja prizor promatra na svome mobitelu.

Takva snimka pojavila se na društvenim mrežama, i iako snimka nadzorne kamere dolazi ‘iz druge ruke’, jasno se vidi što se u Pinu dogodilo u nedjelju rano poslijepodne. Pravi horor!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Napadač na žensku osobu divljački je nasrnuo na žrtvu. Odmah ga je u tome pokušao spriječiti vrlo mladi konobar koji objektivno nije imao nikakve šanse u fizičkom sukobu sa starijim muškarcem jače fizičke građe. U pomoć mu je priskočilo još par gostiju kafića, no nikako nisu uspjeli razdvojiti napadača i žrtvu koji su u tom trenutku još uvijek bili u stajaćem položaju, ‘u klinču’, i možda se u tom trenutku nije moglo ni naslutiti kakav će krvavi rasplet imati to naguravanje.

U jednom trenutku, vjerojatno u želji da hitno pozove pomoć, mladi konobar je izašao iz lokala, a isto je učinio i drugi posjetitelj koji je pokušao razdvojiti muškarca i ženu ali u tome – nažalost – nije uspio. Napadač je jednostavno bio prejak!

Iskoristivši taj trenutak, kada ga nitko drugi nije ometao u naumu, napadač je naglo bacio ženu na tlo iza šanka, i tada ga je obuzeo ubilački bijes kakav smo mislili da možemo vidjeti samo u filmovima. Napadač je nakon udaranja rukama i obaranja žrtve na tlo, nogama čak 17 puta skočio na žrtvinu glavu i na taj način ju, upravo u tom trenutku, vjerojatno i usmrtio. Nakon svog bezumnog čina, ubojica izlazi iz lokala. Što se kasnije događalo, detaljno je danas objasnila policija.

Video snimku ovog užasa Riportal neće objaviti, prije svega iz pijeteta prema žrtvi ubojstva, ali i ne želeći ulaziti na teren eventualnog interesa policijske istrage. Policija snimku vjerojatno već posjeduje, i nema sumnje da će upravo ova snimka biti jedan od ključnih dokaza u sudskom progonu počinitelja ovog užasnog kaznenog djela. (D.J.)

Povezani video RTL-a:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari