HOROR U MEĐIMURJU: Policajac vatrenim oružjem usmrtio dvije žene!

Motiv ubojstva još je uvijek nepoznat, a policijski očevid je u tijeku

U nedjelju oko 10,55 sati u Svetoj Mariji u Ulici Vladimira Nazora 46-godišnji muškarac službenim oružjem usmrtio je dvije ženske osobe stare 52 (B.M.) i 39 (A.B.) godina koje su, prema pričanju mještana u rodu – teta i nećakinja, piše Međimurski.rtl.hr.

Neslužbeno se doznaje da su muškarca koji je pucao svladali hrabri mještani među kojima je bio i policajac iz Svete Marije koji nije bio na dužnosti te ga zadržali do dolaska policije. Navodno je u blizini bilo je 5-godišnje dijete koje kako se saznaje, nije ozlijeđeno.

39-godišnjakinja je ubijena pri izlasku iz automobila, dok je 52-godišnjakinja upucana pred kućnim pragom nakon izašla iz kuće čuvši pucnjeve. Kako se neslužbeno doznaje, ubojica je prometni policajac iz Brezja koji je na bolovanju već tri godine, a ubijena 52-godišnjakinja radila je kao računovotkinja u PU međimurskoj.

Ovakva tragedija se ne pamti u Svetoj Mariji, građani su u šoku i na ulicama. Načelnica Đurđica Slamek kaže kako ne može vjerovati da se takvo nešto moglo dogoditi u ovom malom mjestu gdje žive miroljubivi ljudi.

Policijski očevid je u tijeku kako bi se utvrdili motivi i okolnosti ovog dvostrukog ubojstva.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari