Na brzoj cesti između tunela Učke i Rijeke poginuo 45-godišnji vozač “Škoda fabie”

Foto:ipress

Jučer oko 16.30 sati na brzoj cesti između tunela Učka i Rijeke, kod mjesta Veprinac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 45-godišnjak.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji vozač, upravljajući „Škodom fabia“, službenim vozilom Hrvatskog telekoma zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Rijeke u smjeru Pule, u nepreglednom zavoju prešao na lijevu stranu kolnika i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Vozilo se od udarca u ogradu odbilo i udarilo u teretno vozilo marke“Scania“ poljskih registarskih oznaka, koje se kretalo u smjeru Rijeke. “Scaniom” je upravljao 39-godišnji poljski državljanin. Vozač “Škode fabia” preminuo je na mjestu nesreće.

Očevidom nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika iz Rijeke, a promet na brzoj cesti B8 bio je u prekidu od 17 do 20 sati te se preusmjeravao na lokalne ceste.

Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja