PRIPREMA ZA TULUM?!

I TO NIJE SVE! Muškarac (44) provalio u ugostiteljski objekt u Malinskoj i ukrao novac, cigarete i alkohol

Ilustracija: Riportal

Policija sumnjiči 44-godišnjaka da je provalio u ugostiteljski objekt na području Malinske

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

“Policija ga sumnjiči da je prošli tjedan, 3./4. prosinca, provalio u ugostiteljski objekt na području Malinske iz kojega je otuđio novac, cigarete, kao i alkoholna pića čime je trgovačko društvo iz Malinske oštetio za oko 3500 kuna.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 44-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

“Uz spomenuto je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja, a i prema Zakonu o osobnoj iskaznici, zbog posjedovanja raspršivača (spreja) koji je svrstan u oružje D kategorije te nenošenja osobne iskaznice sa sobom.”, dodali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari