OŠTETIO I VRATA

I TOGA IMA: U Rijeci uhvaćen serijski kradljivac (23) parfema, u trgovačkom centri na Martinkovcu napao i zaštitarku

Osumnjičeni 23-godišnjak otuđio parfem pa prilikom bježanja odgurnuo zaštitarku i oštetio izlazna vrata trgovine u Rijeci, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojnička krađa i oštećenje tuđe stvari.

Naime, sumnjiči se da je 19. rujna ove godine u trgovini na području Martinkovca u Rijeci otuđio parfem u vrijednosti oko 70 eura te pokušao napustiti trgovinu bez da artikal plati. Kada ga je djelatnica zaštitarske tvrtke vidjela i pokušala spriječiti u krađi, osumnjičeni ju je tada odgurnuo i počeo bježati te u tom trenutku i oštetio izlazna vrata trgovine.

Time je zagrebačku i riječku tvrtku ukupno oštetio za oko 1100 eura.

Osumnjičeni 23-godišnjak je pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari