ISTRAŽIVANJE U TIJEKU

IČIĆI: 32-godišnjak prijavljen za krađu dijelova brodskog motora!

Policija 32-godišnjaka sumnjiči da je u marini Ičići s jahte modela Princess 35 otuđio više različitih dijelova brodskog motora

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je u razdoblju od kraja kolovoza do 16. rujna ove godine u marini Ičići s jahte modela Princess 35, u vlasništvu 47-godišnjeg njemačkog državljanina, otuđio više različitih dijelova brodskog motora marke Volvo Penta. Uz to je otuđio i dio rasklopnih dijelova broda čime je počinio materijalnu štetu od najmanje 60 000 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela krađe, 32-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari