MOGLO JE ZAVRŠITI KOBNO!

IMA LI KRAJA?! Suludo divljanje na cesti: Pokupio stup, a netom prije prošla žena s psom

Foto: Facebook Dimitrije Birač

Vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Prava je sreća da se u tom trenutku nitko nije zatekao na tom mjestu jer tko zna kakve bi bile posljedice od siline udarca

Karlovački vijećnik Dimitrije Birač objavio je snimku nadzorne kamere koja je zabilježila noćno divljanje na cesti koja vapi za ležećim policajcima. “Zamalo je nastarala žena sa psom u šetnji. Ista cesta kao zadnji put”, poručio je.

Sve se, tvrdi, dogodilo na potezu Gabrik-Branimirova u Karlovcu. Zastrašujuća snimka pokazuje ženu koja prelazi cestu preko zebre i šeće psa. Par trenutaka nakon dolazi auto koji vrluda, izlijeće s ceste na istom mjestu gdje je žena prošla samo nekoliko sekundi ranije pa se zabija u kontejner koji se razletio u komadiće i završio nekoliko metara dalje.

Vozač nakon toga bježi s mjesta nesreće. Prava je sreća da se u tom trenutku nitko nije zatekao na tom mjestu jer tko zna kakve bi bile posljedice od siline udara.

Birač je otvoreno prozvao Grad Karlovac, ali i pročelnika Greba. “Treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci”, poručio je. Nije ovo prvi ovakav slučaj na koji je upozoravao. Prošle godine isplivao je video divljanja na istom pješačkom prijelazu u karlovačkom Grabiku koji ledi krv u žilama. I tada je Birač dostavio snimku koju su mu poslali uznemireni građani.

“Grad i policija su zaprimili dosad bezbroj zahtjeva za postavljanje ležećih policajaca na početku i kraju tog dijela Branimirove ulice u gradskoj četvrti Grabrik. Napravili su samo jedan. Jer uspornici su navodno zadnja opcija i nisu baš popularni. Naravno, nisu popularni za pilote formule 1. Za nas ostale, oni su nužnost. Grad i njegovi kvartovi nisu staze za utrkivanje”, poručio je tada u dopisu za medije, piše karlovački.hr.

Divljačka vožnja u Grabiku nije novost. Prije tri godine zahvaljujući ludovanju za volanom došlo je do prometne nesreće u kojoj, pukom srećom, nitko nije ozlijeđen.

Kamere su više puta zabilježile i driftanje u toj četvrti u kojoj ceste, prema pisanju kaportala, služe kao poligon za isprobavanje nabrijanih automobila, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari