STRAŠNA NESREĆA

Galerija | Policija otkrila tko je kriv za sinoćnju nesreću na riječkoj obilaznici. Tragedija se dogodila zbog užasne pogreške vozača (36)

Stradali je stajao iza osobnog vozila kojim je prethodno upravljao i kojeg je zbog kvara zaustavio u krajnjoj desnoj traci, izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. srpnja oko 20.00 sati na autocesti A7, kod čvora Draga, smrtno je stradao 62-godišnji hrvatski državljanin.

Prema dosad utvrđenom, stradalog 62-godišnjaka, koji je stajao iza osobnog vozila kojim je prethodno upravljao u smjeru čvora Orehovica i kojeg je zbog kvara zaustavio u krajnjoj desnoj traci, oborilo je osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka.

“Ovim vozilom iz smjera D 404 također u smjeru čvora Orehovica upravljao je 36-godišnji hrvatski državljanin, krećući se brzinom neprilagođenom osobinama ceste i gustoći prometa.

Njegovo je vozilo potom udarilo i u zaustavljeno vozilo, a koje je uslijed udara odbačeno na desni kolnički trak, dok je vozilo 36-godišnjaka udarilo u metalnu ogradu.

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao 62-godišnjak, dok je maloljetna putnica koja se nalazila u zaustavljenom vozilu teško ozlijeđena te je prevezena u KBC Rijeka.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Očevid na mjestu prometne nesreće obavljen je u suradnji policijskih službenika Postaje prometne policije Rijeka pod rukovodstvom zamjenice općinske državne odvjetnice iz Rijeke.

Od trenutka prometne nesreće promet je bio u prekidu do 20.20 sati kada je preusmjeren s čvora Draga u smjeru Rijeke. Promet je u potpunosti uspostavljen u 22.14 sati.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim vozačem zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, kao i utvrđivanje svih relevantnih činjenica ove prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari