Inspektor iz Istre pronađen mrtav, višetjedno traganje okončano najgorim ishodom

Nestali je bio djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske, a 29. srpnja se udaljio iz obiteljske kuće u nepoznato

U ponedjeljak oko 20 sati tragično je završila potraga za nestalim inspektorom Vjero Fiala iz Rovinja.

Naime, rovinjska je policija zaprimila dojavu o pronalasku mrtvog tijela na području Škarabe u Rovinju, točnije u uvali Balzamake, a na to mjesto odmah su upućeni kriminalisti i vatrogasci rovinjske postaje kako bi tijelo koje je plutalo na površini mora izvukli na kopno, pišu 24sata.

Obzirom da su u odjeći pronađeni predmeti koji su pripadali 53-godišnjem krim inspektoru, a koji je nestao još prošlog ponedjeljka, odmah je potvrđeno da je upravo o njemu i riječ. Tijelo preminulog je radi obavljanja obdukcije prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula, pa će tek nakon toga saznati se točan uzrok smrti.

Podsjetimo, nestali je bio djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske, a 29. srpnja se udaljio iz obiteljske kuće u nepoznato. Zabrinuta obitelj odmah je obavijestila njegove kolege i od tada se za njime tragalo.
Vijesti.hr
Foto: Nestali.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari