ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI Još se pouzdano ne zna što je uzrokovalo sinoćnju tragediju u tunelu Trsat

Noćas je na riječkoj zaobilaznici iz još dokraja nerazjašnjenih razloga došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač Renault Lagune riječkih registarskih oznaka

Promet riječkom zaobilaznicom noćas je neko vrijeme bio prekinut u oba smjera zbog teške prometne nesreće koja se dogodila na izlazu iz tunela Trsat iz smjera Orehovice prema Škurinjama.

U još neutvrđenim okolnostima i iz dokraja nerazjašnjenih razloga vozač osobnog automobila Renault Laguna riječkih registarskih oznaka izgubio je kontrolu nad automobilom, skrenuo ulijevo, probio metalnu zaštitnu ogradu na izlazu iz tunela i poginuo na mjestu udesa nakon što se vozilo zaustavilo između dviju prometnih traka.

Vozilo hitne medicinske pomoći na mjesto nesreće stiglo je vrlo brzo, no nažalost vozaču automobila nije bilo spasa.

Ubrzo su na mjesto tragedije došli pripadnici Prometne policije na čelu s dežurnom tužiteljicom Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci Barbarom Volf-Volčanšek, načelnikom Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU primorsko-goranske Borisom Skeledžićem i načelnikom Postaje prometne policije Robertom Tometićem koji su pokušali razjasniti što se točno dogodilo.

Istraga tragedije trajala je do dugo u noć, a po njezinome završetku očekuju se informacije o tome što je uzrokovalo ovu strašnu nesreću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari